-
270 gram zelfrijzend bakmeel
-
200 ml. Griekse yoghurt
-
1 teen knoflook, geperst
-
1 eetl. olijfolie
-
Snuifje zout en komijn
-
Eventueel kan je ook gehakte groene kruiden toevoegen (optioneel)
-
Zeef het zelfrijzend bakmeel en voeg samen in een kom met de yoghurt, een snuifje zout, komijn, geperst teentje knoflook en 1 eetlepel olie.
-
Kneed ongeveer 3 minuten goed door met de hand.
-
Maak nu een bal van het deeg. Bestuif je werkblad en je handen met wat bloem
-
Verdeel het deeg in porties en rol uit met een deegroller
-
Verhit een bakpan zonder olie toe te voegen op matig vuur.
-
Bak het deeg gaar in ongeveer ca. 2 minuten per kant.
-
Het deeg kan een beetje rijzen tijdens het bakken.
-
Bestrijk de naanbroodjes na het bakken met een beetje extra olie of eventueel ook wat zout of za'athar
Za'athar: een kruidenmengeling uit het Midden- Oosten met sesamzaad, oregano en Sumac( zuurbes)

Reactie plaatsen
Reacties