tartaar van rund- bottarga- koolrabi

 

1 kg tartaar van rund (handgesneden).

Brunoise van 200 gr koolrabi 1 min stomen en verfrissen.

150 gr rucola wassen en ciseleren.

De tartaar kruiden met pezo, pepermolen.

De koolrabi en rucola ondermengen.

Aanmaken met 1 dl olijfolie.

Op smaak brengen met citroensap.

200 gr grof geraspte barilotto kaas ondermengen.

 

RICOTTA

500 gr ricotta kruiden met pezo,rasp van 2 citroenen.

Opwerken met 2 dl olijfolie.

AFWERKING

 

Slierten koolrabi met mandoline snijden om vormen te bekleden.

Vullen met de tartaar.

Een dun laagje ricotta op spuiten van max ½ cm.

Geraspte bottarga op de ricotta.

Mooie takjes rucola cress om af te werken.

Recept restaurant Michel 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.