Langoustines in de oven

 
 

Ingrediënten (4 personen)

 
  • 12 langoustines

  • 3 lookteentjes –1 sjalot - 

  • 3 EL Panko (Japans broodkruim)

  • 1 dl olijfolie, peper en zout

 

Bereiding

 
  1. Langoustines halveren en maag en darmkanaal verwijderen·
  2. Look pellen, het hart verwijderen en pletten
    1. Het "hart" van de look verwijst naar de groene kiem die in het midden van een teentje knoflook zit.
  3. Sjalot pellen en fijn snijden
  4. Langoustine in ovenschaal met look, olijfolie en sjalot
  5. Over strooien met panko, peper en zout
  6. 3 a 5 minuten bakken op 180°C (afhankelijke van je grootte van langoustines)
  7. Eventueel afwerken met groene kruiden
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.