Papilotte van Noordzeevis

 

Papilotte van Noordzeevis a la Vincke

 

· Fijn gesneden spitskool bakken en kruiden met pezo, curry en kokosroom toevoegen tot mooi gebonden geheel

· Tarbot of andere Noorzeevis, afhankelijk van seizoen en aanbod, portioneren, kruiden peper van de molen en klontje boter bovenop
· Boterpapier openleggen
· Onderaan lepel mengeling van spitskool
· Vis bovenop
· Gehakte peterselie, kervel, dragon en bieslook overstrooien
· 3 dotjes klassieke puree op de vis
· 4 stukjes gepofte krieltjes op vis. Krieltjes poffen in de oven en nadien kort door de olie en kruiden met algenzout. In 4 en op de vis
· Quenelle zure room met wat pezo en zeste van limoen
· Blad wakame bovenop en wat algenpoeder (overschot van zeewier 30H in droogtoren en nadien mixen)
· Dichtvouwen a la TC
 

Smakelijk

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.