Garnaalkroketten
1.Benodigheden:
* 750 gram garnaalkoppen- 1 kg handgepelde_ 5 eierdooiers- 325 gram room- 40 gram gelatine- 175 gram boter-250 gram bloem-1,75l melk- 3 citroensap-125 gram ui-125 gram witte selder-125 gram wortelen-peper, zout, nootmuskaat, piment d’esplette citroen- bloem-eiwit-paneermeel –
2.Bereidingswijze:
1: Groentjes ‘sueren’in 50 gram boter en de garnaalkoppen toevoegen en 2 min laten meestoven
7:Bak de garnaalkroketten in heet frituurvet, op 180 °C gedurende ca. 5 minuten. Frituur de peterseliepluksels, laat ze uitlekken op keukenpapier en kruid met een snufje zout. Serveer met citroen (nerven en pitjes verwijderen)
Hier een link naar ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=EsSOrRn2ohk&t=46s

Reactie plaatsen
Reacties